Sampeyan kudu njagong, probol insolens, lan definisi albucius. Laut solet patrioque ing, quam meliore ocurreret eam on.

    Babagan Asosiasi Paku Donya

    Dadi anggota asosiasi paling gedhe dening juru hiasan kuku lan tangan.
    Sugeng rawuh ing World Nail Association, asosiasi profesional kanggo desainer kuku.
    Asosiasi Nail World, sing didegaké ing taun 2005, ngalahake pasar kanthi raksasa gedhe.
    WNA minangka klompok kapentingan utama kanggo kabeh kosmetik tangan lan kuku.

    kanggo profesionalisme

    Asosiasi Nail World minangka hubungane para desainer kuku, sing setya nglindhungi, promosi lan ngenali citra profesional.

    kanggo weiterbildung

    Gandhengane karo Akademi Nail Eropa, para perancang kuku disiapake kanggo golek bathi lan orientasi kinerja sing anyar lan dadi kursus latihan sing dilatih lan mantep saka pelatih sing diakoni. Latihan canggih lan promosi profil kerja kabeh kanggo mesthekake kualitas kanggo pelanggan salon kuku.

    kanggo Saingan

    Kanthi kerjasama karo Asosiasi Paku Eropa lan Asosiasi Paku Laut Internasional, Persatuan Nail World mènèhi perhatian khusus marang organisasi kejuaraan internasional lan nasional, utamane acara sing paling penting ing industri kuku kabeh, CHAMPIONSHIP WORLD NAIL, sing kalebu liyane yaiku kompetisi sing adil lan ramah pesaing lan ngormati kinerja saben perancang kuku ndeleng minangka tugas.

    kanggo Pandhuan

    Iki uga kalebu latihan lan dhukungan saka jurors sing dilatih miturut kritéria evaluasi internasional lan uga makarya kanggo kepentingan desainer kuku, uga pangembangan pedoman kompetisi level-level supaya bisa nemtokake para pemenang kanthi jelas.

    kanggo Adil

    Perlindhungan desainer kuku saka persaingan sing ora adil, latihan ora profesional, perusahaan sales sing ora sopan lan produk sing ora sah dadi tanggung jawab liyane.

    kanggo keamanan

    Keamanan saka salon kuku lan para pelanggan ora kudu kompromi ing kahanan apa wae, utamane ing jaman saiki nambah jumlah diskon ing pasar. Pelaksanaan Peraturan Kosmetik Eropa kanthi kerjasama karo pihak berkuasa sing dadi tanggung jawabe penting banget.

    Sampeyan bakal Celengan

    Dadi anggota perancang kuku paling gedhe ing saindenging jagad!

    Saran gratis

    Nalika miwiti bisnis,
    Masalah marketing lan manajemen.

    Diskon

    Ngurangi diakoni kanggo macem-macem
    pameran perdagangan sing dipilih!

    Rapat

    FREE: Konferensi bisnis ing macem-macem pusat pelatihan.

    Sertifikasi

    Sertifikat & stiker lawang WNA gratis
    kanggo studio sampeyan.

    Ragad keanggotaan mung € 9,50 saben wulan!

    Sawise registrasi sukses Sawise registrasi, kita bakal ngirim data akses menyang portal klasifikasi.

    Formulir registrasi [Jerman]

    Das sind Keuntunganmu

    Kauntungan sampeyan minangka anggota saka asosiasi paling gedhe kanggo kosmetik kuku lan tangan.

    Klasifikasi

    Klasifikasi salon kuku

    Sertifikat keahlian

    Nyiapake kualifikasi

    Paspor kuku Eropa

    Lulusan menyang pass global

    Kejuaraan dunia

    Anggota Asosiasi Kuku Dunia duwe hak
    kanggo melu ing Kejuaraan Dunia tanpa biaya registrasi.

    Juri pelatihan

    Jurors dilatih ing tingkat paling dhuwur, miturut kritéria internasional lan rasio emas

    Blacklist

    Bukti perusahaan lan institusi sing ora sopan, praktik, traps, penipuan lan nglanggar UWG

    Advocacy

    Perwakilan minat lan dewan penasihat sing luwih dhuwur

    Seminar & pelatihan

    Saran kabeh pitakonan ing konteks seminar lan pelatihan khusus

    Kontak kanthi kualifikasi

    Staff lan ahli sing bakal ngurus masalah

    Persiapan kompetisi

    Para pesaing dilatih ing tingkat paling dhuwur, miturut kritéria internasional lan rasio emas

    Kejuaraan

    Saingan dilaporake babagan kompetisi nasional lan internasional ing saindenging jagad

    Alexa

    Kirimi informasi lan informasi reguler babagan dhaptar peringkat ndhuwur 25 Jagad

    Sponsor saka pesaing

    Peserta sing kualifikasi disponsori ing macem-macem kompetisi Piala Nailpro, kayata Sacramento, ISSE Long Beach, IBS Las Vegas lan Premiere Orlando

    Presentasi promosi

    Nganyarke salon kanthi nggolongake lan menehi penghargaan kanggo WNA

    Pitulungan kanthi wiwitan

    Tim sing nduweni kewajiban cukup kanggo kabeh pitakon

    Sampeyan bakal Sukses

    Kanthi WNA minangka dhukungan kanggo desainer kuku sing duwe bathi.

    1. Informasi

    2. Ngleksanakake

    3. Mupangate

    Ngerti kok kanggo dheweke!

    daya
    100%
    Qualität
    100%
    Pengalaman
    100%
    rembugan
    100%
    erfolg
    100%

    Mlebu lan gunakake kaluwihan!

    Presiden Ina Maria Schmid

    CEO KoR Dipl.-BW Ina Maria Schmid MBA
    Kasedhiya kanggo saran pribadi.
    Pitakon sampeyan bakal bisa dijawab kanthi nulis utawa liwat telpon.

    WNA - Asosiasi Kuku Dunia
    Brauhausgasse 18
    A-9500 Villach
    Tel: +43 (0) 42 54/25 7 33
    eMail: info@world-nail-association.com

    Ndhaptar kita!

    Alamat kita

    ENA - Association Nail Eropa
    Lakeside Landesstrasse 42
    Drobolach A-9580

    Phonenumber kita

    Hubungi telpon:
    Tel: +43 (0) 4254 25 7 33

    Email kita

    Alamat email kita:
    office@world-nail-champancing.com