layanan

Kabeh Layanan

bantuan

Hubungi kita

Sampeyan kudu njagong, ora bisa digunakake, lan bekas

Sampeyan kudu njagani, probol insolens, lan definisi albucius. Laut solet patrioque ing, quam meliore ocurreret eam on. Ngrungokake ing musium trampil bantalan. Aku kudu menehi informasi sing beda-beda, supaya bisa nggunakake similique kanggo minim.

Sampeyan kudu njagong, probol insolens, lan definisi albucius. Laut solet patrioque ing, quam meliore ocurreret eam on.

Babagan Asosiasi Paku Donya

Dadi anggota asosiasi paling gedhe dening juru hiasan kuku lan tangan.
Sugeng rawuh ing World Nail Association, asosiasi profesional kanggo desainer kuku.
Asosiasi Nail World, sing didegaké ing taun 2005, ngalahake pasar kanthi raksasa gedhe.
WNA minangka klompok kapentingan utama kanggo kabeh kosmetik tangan lan kuku.

kanggo profesionalisme

Asosiasi Nail World minangka hubungane para desainer kuku, sing setya nglindhungi, promosi lan ngenali citra profesional.

kanggo weiterbildung

Gandhengane karo Akademi Nail Eropa, para perancang kuku disiapake kanggo golek bathi lan orientasi kinerja sing anyar lan dadi kursus latihan sing dilatih lan mantep saka pelatih sing diakoni. Latihan canggih lan promosi profil kerja kabeh kanggo mesthekake kualitas kanggo pelanggan salon kuku.

kanggo Saingan

Kanthi kerjasama karo Asosiasi Paku Eropa lan Asosiasi Paku Laut Internasional, Persatuan Nail World mènèhi perhatian khusus marang organisasi kejuaraan internasional lan nasional, utamane acara sing paling penting ing industri kuku kabeh, CHAMPIONSHIP WORLD NAIL, sing kalebu liyane yaiku kompetisi sing adil lan ramah pesaing lan ngormati kinerja saben perancang kuku ndeleng minangka tugas.

kanggo Pandhuan

Iki uga kalebu latihan lan dhukungan saka jurors sing dilatih miturut kritéria evaluasi internasional lan uga makarya kanggo kepentingan desainer kuku, uga pangembangan pedoman kompetisi level-level supaya bisa nemtokake para pemenang kanthi jelas.

kanggo Adil

Perlindhungan desainer kuku saka persaingan sing ora adil, latihan ora profesional, perusahaan sales sing ora sopan lan produk sing ora sah dadi tanggung jawab liyane.

kanggo keamanan

Keamanan saka salon kuku lan para pelanggan ora kudu kompromi ing kahanan apa wae, utamane ing jaman saiki nambah jumlah diskon ing pasar. Pelaksanaan Peraturan Kosmetik Eropa kanthi kerjasama karo pihak berkuasa sing dadi tanggung jawabe penting banget.

Sampeyan bakal Celengan

Dadi anggota perancang kuku paling gedhe ing saindenging jagad!

Saran gratis

Nalika miwiti bisnis,
Masalah marketing lan manajemen.

Diskon

Suda diakoni menyang macem-macem pameran perdagangan sing dipilih!

Rapat

FREE: Konferensi bisnis ing macem-macem pusat pelatihan.

Sertifikasi

WNA sertifikat & stiker lawang gratis kanggo studio sampeyan.

Events

GRATIS: partisipasi gratis ing acara WNA.

Kejuaraan

Entri menyang Piala Dunia tanggal 01 September 2020.

ausbildung

GRATIS: 2 dina ing salah sawijining pusat pelatihan Akademi Nail Eropa.

Tanduran

Jumlah € 418 disimpen! Ragad keahlian mung € 9,50 saben wulan!

Ragad keahlian mung € 9,50 saben wulan!

Sawise registrasi sukses Sawise registrasi, kita bakal ngirim data akses menyang portal klasifikasi.

Formulir registrasi [Jerman]

Das sind Keuntunganmu

Kauntungan sampeyan minangka anggota saka asosiasi paling gedhe kanggo kosmetik kuku lan tangan.

Klasifikasi

Klasifikasi salon kuku

Sertifikat keahlian

Nyiapake kualifikasi

Paspor kuku Eropa

Lulusan menyang pass global

Kejuaraan dunia

Wenangan kanggo rawuh ing "5th World Nail Championship" Velden | Austria tanggal 1 September 2020

Juri pelatihan

Jurors dilatih ing tingkat paling dhuwur, miturut kritéria internasional lan rasio emas

Blacklist

Bukti perusahaan lan institusi sing ora sopan, praktik, traps, penipuan lan nglanggar UWG

Advocacy

Perwakilan minat lan dewan penasihat sing luwih dhuwur

Seminar & pelatihan

Saran kabeh pitakonan ing konteks seminar lan pelatihan khusus

Kontak kanthi kualifikasi

Staff lan ahli sing bakal ngurus masalah

Persiapan kompetisi

Para pesaing dilatih ing tingkat paling dhuwur, miturut kritéria internasional lan rasio emas

Kejuaraan

Saingan dilaporake babagan kompetisi nasional lan internasional ing saindenging jagad

Alexa

Kirimi informasi lan informasi reguler babagan dhaptar peringkat ndhuwur 25 Jagad

Sponsor saka pesaing

Peserta sing kualifikasi disponsori ing macem-macem kompetisi Piala Nailpro, kayata Sacramento, ISSE Long Beach, IBS Las Vegas lan Premiere Orlando

Presentasi promosi

Nganyarke salon kanthi nggolongake lan menehi penghargaan kanggo WNA

Pitulungan kanthi wiwitan

Tim sing nduweni kewajiban cukup kanggo kabeh pitakon

Sampeyan bakal Sukses

Kanthi WNA minangka dhukungan kanggo desainer kuku sing duwe bathi.

1. Informasi

2. Ngleksanakake

3. Mupangate

Ngerti kok kanggo dheweke!

daya
100%
Qualität
100%
Pengalaman
100%
rembugan
100%
erfolg
100%

Mlebu lan gunakake kaluwihan!

Presiden Ina Maria Schmid

CEO KoR Dipl.-BW Ina Maria Schmid MBA
Kasedhiya kanggo saran pribadi.
Pitakon sampeyan bakal bisa dijawab kanthi nulis utawa liwat telpon.

WNA - Asosiasi Paku Dunia
Brauhausgasse 18
A-9500 Villach
Tel: +43 (0) 42 54/25 7 33
eMail: info@world-nail-association.com

Ndhaptar kita!

Alamat kita

ENA - Association Nail Eropa
Lakeside Landesstrasse 42
Drobolach A-9580

Phonenumber kita

Hubungi telpon:
Tel: +43 (0) 4254 25 7 33

Email kita

Alamat email kita:
office@world-nail-champancing.com