Lorem ipum dolor sit, amp; amp; insolens you did, дефиниции што може да се направат по претходни албуциси. Патриотска морска сола на, приближувајќи го утрешниот ден.

  За Светска асоцијација на нокти

  Станете член на најголемото здружение од козметичари за нокти и рака.
  Добредојдовте на Светското здружение за нокти, професионалното здружение за дизајнери на нокти.
  Светската асоцијација на нокти, основана во 2005 година, го освои пазарот со огромни чекори.
  WNA е примарна интересна група за сите козметичари за раце и нокти.

  За професионализам

  Светското здружение за нокти е Здружението на интереси за дизајнерите на ноктите, кое е посветено на заштита, унапредување и препознавање на професионалниот имиџ.

  За Натамошно образование

  Во соработка со Европската академија за нокти, дизајнерите на нокти се подготвени на патот кон својата нова иднина профитирана и перформанси ориентирана како дел од високо квалификувани и добро основани курсеви за обука од признати обучувачи. Насочената понатамошна обука и промовирањето на целиот профил за работа обезбедуваат висок квалитет за клиентите на салоните за нокти.

  За Конкурент

  Во соработка со Европската асоцијација на нокти и Меѓународната асоцијација на нокти, Светската асоцијација на нокти посветува особено внимание на организацијата на меѓународни и национални првенства, особено на најважниот настан во целата индустрија на нокти, СВЕТСКИОТ НАЈДОВНИ ПРВИОТ, што меѓу другото е фер и пријателски натпревар конкурентот и почитувањето на перформансите на секој дизајнер на нокти, го гледа како задача.

  За Упатства

  Ова исто така вклучува обука и унапредување на поротници кои се обучуваат според меѓународни критериуми за проценка и кои исто така работат за интересите на дизајнерите на ноктите, како и развој на мулти-нивоа на упатства за конкуренција со цел да можат јасно да се утврдат победниците.

  За Правичност

  Заштитата на дизајнерите на нокти од нелојална конкуренција, непрофесионална обука, сомнителни продажни компании и неовластени производи е уште една исклучително важна област на одговорност.

  За Безбедност

  Безбедноста на салоните за нокти и нивните клиенти не треба да биде загрозена под никакви околности, особено во наше време на зголемен број на попусти на пазарот. Спроведувањето на Европските регулативи за козметика во соработка со одговорните органи е особено важно.

  Дали ќе? член

  Станете член на најголемото светско здружение на дизајнери на нокти!

  Бесплатни совети

  Кога започнувате бизнис,
  Прашања за маркетинг и управување.

  Попусти

  Намален прием за разни
  избрани трговски саеми!

  состаноци

  БЕСПЛАТНО: Бизнис конференција во разни центри за обука.

  Сертификација

  Бесплатно сертификат за ВНА и налепница за врата
  за твоето студио.

  Членарина само 9,50 € месечно!

  По успешна регистрација По регистрацијата, ќе ви ги испратиме податоците за пристап до порталот за класификација.

  Формулар за регистрација [германски]

  Das sind Предности

  Вашите предности како член на најголемото здружение за козметичари за нокти и раки.

  Класификација

  Класификација на салони за нокти

  Сертификат за владеење

  Подготовка за квалификација

  Европски пасош за нокти

  Дипломирање на светски додаток за нокти

  Светски првенства

  Членовите на Светската асоцијација за нокти имаат право на
  да учествуваат на Светското првенство без трошоци за регистрација.

  Обука на жирито

  Jurириците се обучени на највисоко ниво, според меѓународните критериуми и златниот однос

  Црната листа

  Доказ за сомнителни компании и институции, практики, стапици, измама и кршење на УВГ

  застапување

  Претставување на повисок интерес и советодавен одбор

  Семинари и работилници

  Совети за сите прашања во контекст на специјални семинари и работилници

  Квалификувани контакти

  Стручен и квалификуван персонал кој ќе се грижи за вашите проблеми

  Подготовка за конкуренција

  Конкурентите се обучени на највисоко ниво, според меѓународните критериуми и златниот однос

  Првенства

  Натпреварувачите се постојано информирани за националните и меѓународните натпревари ширум светот

  Информации

  Редовни испраќања и информации за списоците за рангирање на ТОП 25 на светот

  Спонзорство на конкурентите

  Квалификувани учесници се спонзорираат на разни натпревари во конкуренција на купите во Наилпро, како што се Сакраменто, ISSE Лонг Бич, ИБС Лас Вегас и Премиера Орландо

  Промотивна презентација

  Надградба на салонот со категоризација и доделување на квалитет на WNA

  Помош при почетни активности

  Високо квалификуван тим ви стои на располагање за сите прашања

  Дали ќе? Erfolgreich

  Со WNA како поддршка за профитабилен дизајнер на нокти.

  1. Информирајте

  2. Спроведување

  3. Корист

  Нашето знаење-како за неа!

  Перформанси
  100%
  Квалитет
  100%
  искуство
  100%
  Совети
  100%
  успех
  100%

  Пријавете се и искористете ги предностите!

  Претседателката Ина Марија Шмид

  Извршен директор KoR Dipl.-BW Ина Марија Шмид МБА
  Достапно е за личен совет.
  На вашите прашања со задоволство ќе бидат одговорени писмено или по телефон.

  WNA - Светска асоцијација за нокти
  Браухаусгас 18
  А-9500 вилаш
  Тел: +43 (0) 42 54/25 7 33
  пошта: info@world-nail-association.com

  Стапи во контакт нас!

  Нашата адреса

  ЕНА - Европска асоцијација на нокти
  Lakeside Landesstrasse 42
  А-9580 Дроболах

  Нашиот телефон

  Нашиот телефонски контакт:
  Тел: + 43 (0) 4254 25 7 33

  Нашата е-пошта

  Нашата адреса за е-пошта:
  office@world-nail-chadal.com