Sherbimet

Të gjitha Shërbimet

Ndihmë

Na kontaktoni

Lorem ipsum dolor sit amet, probolol insolens you sed, cum ish

Lorem ipsum dolor sit is amet, insolens insolens you, me përkufizime të mëparshme maiorum albucius. Atdhetare solete detit në, quas meliore ocurreret në mëngjes. Vim në dinjitrim adhurimi vullkanik. Nëse nuk jeni i interesuar, ju jeni mandamus similique ea Minim reprehendunt ne vel, në aeque dicunt nam invuntunt

Lorem ipsum dolor sit is amet, insolens insolens you, me përkufizime të mëparshme maiorum albucius. Atdhetare solete detit në, quas meliore ocurreret në mëngjes.

Rreth Shoqata Botërore e Thonjve

Bëhuni anëtar i shoqatës më të madhe nga bukuroshet e thonjve dhe të duarve.
Mirësevini në Shoqatën Botërore të Thonjve, shoqata profesionale për dizajnuesit e thonjve.
Shoqata Botërore e Thonjve, e themeluar në 2005, pushtoi tregun me përparime gjigande.
WNA është një grup parësor i interesit për të gjithë kozmetologët e duarve dhe të thonjve.

Për profesionalizëm

Shoqata Botërore e Thonjve është Shoqata e interesit për projektuesit e thonjve, e cila ka për detyrë të mbrojë, promovojë dhe njohë imazhin profesional.

Për Arsimi më tej

Në bashkëpunim me Akademinë Evropiane të Thonjve, dizajnerët e thonjve janë përgatitur në rrugën e tyre drejt fitimit të ri dhe të ardhmës së tyre të orientuar nga performanca, si pjesë e kurseve trajnuese shumë të kualifikuar dhe të themeluar nga trajnerë të njohur. Trajnim i synuar i avancuar dhe promovimi i gjithë profilit të punës sigurojnë cilësi të lartë për klientët e salloneve të thonjve.

Për konkurrent

Në bashkëpunim me Shoqatën Evropiane të Thonjve dhe Shoqatën Ndërkombëtare të Thonjve, Shoqata Botërore e Thonjve i kushton vëmendje të veçantë organizimit të kampionateve ndërkombëtare dhe atyre kombëtare, në veçanti ngjarjes më të rëndësishme në të gjithë industrinë e thonjve, Kampionatin WORLD NAIL, i cili ndër të tjera është një konkurs i drejtë dhe miqësor konkurrenti dhe respekti për performancën e secilit projektues gozhdë e sheh atë si një detyrë

Për udhëzime

Kjo gjithashtu përfshin trajnimin dhe mbështetjen e juristëve që trajnohen sipas kritereve ndërkombëtare të vlerësimit dhe të cilët gjithashtu punojnë për interesat e dizajnuesve të thonjve, si dhe hartimin e udhëzimeve të shumë niveleve të konkurrencës në mënyrë që të jenë në gjendje të përcaktojnë qartë fituesit.

Për drejtësi

Mbrojtja e stilistëve të thonjve nga konkurrenca e padrejtë, trajnimi joprofesional, kompanitë e dyshimta të shitjes dhe produktet e paautorizuara është një tjetër fushë jashtëzakonisht e rëndësishme e përgjegjësisë.

Për Siguri

Siguria e salloneve të thonjve dhe klientëve të tyre nuk duhet të rrezikohet në asnjë rrethanë, veçanërisht në kohën tonë të rritjes së numrit të zbritësve në treg. Zbatimi i Rregulloreve Evropiane të Kozmetikës në bashkëpunim me autoritetet përgjegjëse është veçanërisht i rëndësishëm.

Do te anëtar

Bëhuni anëtar i shoqatës më të madhe në të gjithë botën e modeluesve të thonjve!

Këshilla falas

Kur filloni një biznes,
Marketingështjet e marketingut dhe menaxhimit.

Zbritje

Ulje e pranimit në panaire të ndryshme tregtare të zgjedhura!

Takimet

FALAS: Konferencë biznesi në qendra të ndryshme trajnimi.

vërtetim

Certificateertifikatë WNA dhe ngjitës derë falas për studion tuaj.

Ngjarjet

FALAS: Pjesëmarrje falas në ngjarjet WNA.

Championships

Hyrja në Kupën e Botës në 01 Shtator 2020.

Trajnimi

FALAS: 2 ditë në një nga qendrat e trajnimit të Akademisë Evropiane të Thonjve.

gjallërim

Gjithsej 418 € të kursyera! Tarifa e anëtarësisë vetëm 9,50 € në muaj!

Tarifa e anëtarësisë vetëm 9,50 € në muaj!

Pas regjistrimit të suksesshëm Ne do t'ju dërgojmë të dhënat e hyrjes në portalin e klasifikimit pas regjistrimit.

Formulari i regjistrimit [gjermanisht]

Das sind Përparësitë tuaja

Përparësitë tuaja si anëtare e shoqatës më të madhe për zbukuruesit e thonjve dhe të duarve.

klasifikim

Klasifikimi i salloneve të thonjve

Certifikata e zotësisë

Përgatitja për kualifikim

Pasaporta evropiane e thonjve

Diplomimi në një kalim gozhdë në të gjithë botën

Kampionatet botërore

Autorizimi për të marrë pjesë në "Kampionatin e 5-të Botëror të Thonjve" Velden | Austri më 1 Shtator 2020

Trajnimi i jurisë

Juristët aftësohen në nivelin më të lartë, sipas kritereve ndërkombëtare dhe raportit të artë

Listën e zezë

Dëshmi për kompani dhe institucione të dyshimta, praktika, kurthe, mashtrime dhe shkelje të UWG

mbrojtje

Përfaqësimi më i lartë i interesit dhe bordi këshillimor

Seminare dhe seminare

Këshilla për të gjitha pyetjet në kontekstin e seminareve dhe punëtorive speciale

Kontakte të kualifikuar

Ekspert dhe personel i kualifikuar i cili do të kujdeset për shqetësimet tuaja

Përgatitja për konkurs

Konkurrentët aftësohen në nivelin më të lartë, sipas kritereve ndërkombëtare dhe raportit të artë

Championships

Konkurrentët informohen vazhdimisht për konkurset kombëtare dhe ndërkombëtare në të gjithë botën

Informacion

Posta dhe informacione të rregullta në lidhje me listat e renditjes së TOP 25 të Botës

Sponzorimi i konkurrentëve

Pjesëmarrësit e kualifikuar sponsorizohen në gara të ndryshme të Nailpro Competition Cup si Sacramento, ISSE Long Beach, IBS Las Vegas dhe Premiere Orlando

Prezantim promovues

Përmirësimi i sallonit duke kategorizuar dhe akorduar cilësi WNA

Ndihmë me fillimet

Një ekip shumë i kualifikuar është në dispozicionin tuaj për të gjitha pyetjet

Do te E suksesshme

Me WNA si mbështetje për një projektues fitimprurës të thonjve.

1. Informoni

2. Zbatimi

3. Përfitimi

Njohuritë tona për të!

Leistung
100%
Cilësi
100%
Përvojë
100%
Këshillë
100%
Erfolg
100%

Regjistrohu dhe përdorni përparësitë!

Presidenti Ina Maria Schmid

CEO i KoR Dipl.-BW Ina Maria Schmid MBA
Availableshtë në dispozicion për këshilla personale.
Kërkimet tuaja do të përgjigjen me kënaqësi me shkrim ose me telefon.

WNA - Shoqata Botërore e Thonjve
Brauhausgasse 18
A-9500 Villach
Tel: +43 (0) 42 54/25 7 33
eMail: info@world-nail-ocociation.com

Kontaktoni us!

Adresa jone

ENA - Shoqata Evropiane e Thonjve
Lakeside Landesstrasse 42
A-9580 Drobolach

Fonimumi ynë

Kontakti ynë telefonik:
Tel: + 43 (0) 4254 25 7 33

Emaili ynë

Adresa jonë e-mail:
office@world-nail-chadal.com