Services

Sadaya jasa

Tulung

Taros Kami

Lorem ipsum dolor calik, amarat probolens, sareng ex

Lorem ipsum dolor sit amet, probol insolens, sed, jeung definisi albucius. Laut laut kabeungkeut dina, pasir laut di ocurreret. Ngeunaan dina musuh perang anu mutuh. Ius mollis aliquam reprehendunt ea, usu mandamus similique ea. Minim reprehendunt ne vel, in aeque dicunt invidunt nam

Lorem ipsum dolor sit amet, probol insolens, sed, jeung definisi albucius. Laut laut kabeungkeut dina, pasir laut di ocurreret.

Ngeunaan Asosiasi Kuku Dunya

Janten anggota anu ageung asosiasi ku kuku kuku tangan sareng panangan.
Wilujeng sumping di World Nail Association, asosiasi profésional pikeun desainer kuku.
Asosiasi Nail World, ngadeg di taun 2005, nalukkeun pasar nganggo jalur buta.
WNA mangrupikeun kelompok kapentingan primér pikeun sadaya kosmetik leungeun sareng kuku.

keur profesionalisme

Asosiasi Kakuangan Sedunia nyaéta pergaulan dipikaresep pikeun desainer kuku, anu komitmen pikeun ngajagaan, ngamajukeun sareng mikawanoh gambar profésional.

keur pangajaran satuluyna

Gotong royong sareng Éropa Nail Academy, désainer paku siap-siap pikeun kauntungan anyar sareng berorientasi prestasi salaku bagian tina kursus latihan anu berkualitas tinggi sareng ngadeg ti pelatih anu diakui. Targét pelatihan salajengna sareng promosi sakabéh profil padamel pikeun ngajantenkeun kualitas luhur pikeun klien salons kuku.

keur Pesaing

Gotong royong sareng Persatuan Paku Eropa sareng Asosiasi Pakuut Internasional, World Nail Association masihan perhatian khusus kana organisasi kejuaraan internasional sareng nasional, khususna acara anu paling penting dina industri pako, WORLD NAIL CHAMPIONSHIP, anu mana anu séjén nyaéta kompetisi anu adil sareng ramah saingan sareng hormat pikeun kinerja unggal desainer kuku ningali éta salaku tugas.

keur Pitunjuk

Ieu ogé kalebet latihan sareng dukungan jurors anu dilatih dumasar kana kritéria evaluasi internasional sareng anu ogé dianggo pikeun kapentingan desainer kuku, kitu ogé pangwangunan pedoman kompetisi tingkat-tingkat supaya tiasa sacara jelas nangtukeun pemenang.

keur Adil

Perlindungan desainer kuku tina persaingan anu teu adil, palatihan teu profesional, perusahaan penjualan hina sareng produk anu henteu diidinan mangrupikeun tanggung jawab anu penting pisan.

keur kaamanan

Kaamanan salons kuku sareng para nasabah kedah henteu dikomprésikeun dina kaayaan naon waé, khususna dina waktos urang ningkatkeun jumlah diskon di pasar. Palaksanaan Peraturan Kosmetik Éropa dina gawé bareng sareng otoritas anu tanggung jawab hususna penting.

Kerja henteu anggota

Janten anggota anu panggedéna dina asosiasi perancang kuku global!

Saran gratis

Nalika ngamimitian bisnis,
Masalah pamasaran sareng manajemén.

Diskon

Ngurangan pangakuan kana sababaraha pamilihan perdagangan anu dipilih!

Rapat

FREE: Konperénsi bisnis di sababaraha pusat pelatihan.

Sertifikasi

Sertipikat WNA & stiker panto gratis pikeun studio anjeun.

acara

FREE: partisipasi gratis dina acara WNA.

Jawara

Éntri kana Piala Dunia tanggal 01 Séptémber 2020.

palatihan

FREE: 2 dinten di salah sahiji pusat pelatihan Akademi Nail Éropa.

Perks

Jumlahna aya 418 disimpen! Yuran keanggotaan ukur € 9,50 per bulan!

Yuran keanggotaan ukur € 9,50 per bulan!

Saatos pendaptaran suksés Kana pendaptaran, kami bakal ngirim data aksés ka portal klasifikasi.

Bentuk pendaptaran [Jerman]

Das sind kauntungan Anjeun

Kauntungan anjeun salaku anggota asosiasi panggedéna pikeun tukang kuku sareng panangan tangan.

Klasifikasi

Klasifikasi salons kuku

Sertipikat tiil

Persiapan pikeun kualifikasi

Paspor kuku Éropa

Lulusan ka pas paku di dunya

Tinju dunya

Otorisasi kanggo ngadatangan "Kejuaraan Pariwara Kibor Dinten 5" Velden | Austria dina tanggal 1 Séptémber 2020

Juri pelatihan

Jurors dilatih dina tingkat nu pangluhurna, dumasar kana kriteria internasional sareng babandingan emas

Blacklist

Buktina perusahaan sareng lembaga anu teu sopan, prakték, sarap, penipuan sareng pelanggaran UWG

advokasi

Perwakilan anu langkung minat sareng dewan penasihat

Seminar & bengkel

Saran kana sadaya patarosan dina kontéks seminar sareng bengkel khusus

Hubungan anu dikualkeun

Ahli sareng mumpuni staf anu bakal ngurus masalah anjeun

Persiapan pikeun persaingan

Para pesaing dilatih dina tingkat nu pangluhurna, dumasar kana kriteria internasional sareng babandingan emas

Jawara

Pesaing terus-terusan dilaporkeun ngeunaan kompetisi nasional jeung internasional di sakumna dunya

inpormasi

Kiriman sareng inpormasi rutin ngeunaan daptar rangking TOP 25 of World

Bobotoh tina pesaing

Peserta anu berkelayakan disponsoran dina sababaraha kompetisi Piala Nailpro Kompetisi sapertos Sacramento, ISSE Long Beach, IBS Las Vegas sareng Premiere Orlando

Presentasi promosi

Ngaronjatkeun salon ku ngagolongkeun sareng ngahargaan kualitas pikeun WNA

Bantuan sareng ngamimitian-up

Tim anu mumpuni pisan aya dina pembuangan anjeun pikeun sadaya patarosan

Kerja henteu Suksés

Kalayan WNA salaku dukungan pikeun desainer kuku anu nguntungkeun.

1. Nginpokeun

2. ngalaksanakeun

3. Manfaat

Kami terang kumaha pikeun dirina!

kakuatan
100%
kualitas
100%
Pangalaman
100%
konsultasi
100%
erfolg
100%

Ngadaptarkeun sareng ngagunakeun kaunggulan!

Présidén Ina Maria Schmid

CEO KoR Dipl.-BW Ina Maria Schmid MBA
Sayogi sayogi pikeun pribadi.
Pertanyaan anjeun bakal resep dijawab dina tulisan atanapi ku telepon.

WNA - Asosiasi Kakuangan Dunya
Brauhausgasse 18
A-9500 Parahu
Tel: +43 (0) 42 54/25 7 33
e-mail: info@world-nail-association.com

Sambungkeun urang!

Alamat kami

ENA - Asosiasi Kuku Éropa
Landesstrasse Lakeside 42
A-9580 Drobolach

Kami phonenumber

Hubungan telepon urang:
Tel: +43 (0) 4254 25 7 33

Email kami

Alamat email kami:
office@world-nail-champoyong.com