Lorem ipsum dolor sit amet, probol insolens, sed, jeung definisi albucius. Laut laut kabeungkeut dina, pasir laut di ocurreret.

    Ngeunaan Asosiasi Kuku Dunya

    Janten anggota anu ageung asosiasi ku kuku kuku tangan sareng panangan.
    Wilujeng sumping di World Nail Association, asosiasi profésional pikeun desainer kuku.
    Asosiasi Nail World, ngadeg di taun 2005, nalukkeun pasar nganggo jalur buta.
    WNA mangrupikeun kelompok kapentingan primér pikeun sadaya kosmetik leungeun sareng kuku.

    keur profesionalisme

    Asosiasi Kakuangan Sedunia nyaéta pergaulan dipikaresep pikeun desainer kuku, anu komitmen pikeun ngajagaan, ngamajukeun sareng mikawanoh gambar profésional.

    keur pangajaran satuluyna

    Gotong royong sareng Éropa Nail Academy, désainer paku siap-siap pikeun kauntungan anyar sareng berorientasi prestasi salaku bagian tina kursus latihan anu berkualitas tinggi sareng ngadeg ti pelatih anu diakui. Targét pelatihan salajengna sareng promosi sakabéh profil padamel pikeun ngajantenkeun kualitas luhur pikeun klien salons kuku.

    keur Pesaing

    Gotong royong sareng Persatuan Paku Eropa sareng Asosiasi Pakuut Internasional, World Nail Association masihan perhatian khusus kana organisasi kejuaraan internasional sareng nasional, khususna acara anu paling penting dina industri pako, WORLD NAIL CHAMPIONSHIP, anu mana anu séjén nyaéta kompetisi anu adil sareng ramah saingan sareng hormat pikeun kinerja unggal desainer kuku ningali éta salaku tugas.

    keur Pitunjuk

    Ieu ogé kalebet latihan sareng dukungan jurors anu dilatih dumasar kana kritéria evaluasi internasional sareng anu ogé dianggo pikeun kapentingan desainer kuku, kitu ogé pangwangunan pedoman kompetisi tingkat-tingkat supaya tiasa sacara jelas nangtukeun pemenang.

    keur Adil

    Perlindungan desainer kuku tina persaingan anu teu adil, palatihan teu profesional, perusahaan penjualan hina sareng produk anu henteu diidinan mangrupikeun tanggung jawab anu penting pisan.

    keur kaamanan

    Kaamanan salons kuku sareng para nasabah kedah henteu dikomprésikeun dina kaayaan naon waé, khususna dina waktos urang ningkatkeun jumlah diskon di pasar. Palaksanaan Peraturan Kosmetik Éropa dina gawé bareng sareng otoritas anu tanggung jawab hususna penting.

    Kerja henteu anggota

    Janten anggota anu panggedéna dina asosiasi perancang kuku global!

    Saran gratis

    Nalika ngamimitian bisnis,
    Masalah pamasaran sareng manajemén.

    Diskon

    Ngurangan pangakuan pikeun sagala rupa
    pameran dagang dipilih!

    Rapat

    FREE: Konperénsi bisnis di sababaraha pusat pelatihan.

    Sertifikasi

    Sértipikat WNA & stiker panto gratis
    pikeun studio anjeun.

    Biaya kaanggotaan ngan € 9,50 per bulan!

    Saatos pendaptaran suksés Kana pendaptaran, kami bakal ngirim data aksés ka portal klasifikasi.

    Bentuk pendaptaran [Jerman]

    Das sind kauntungan Anjeun

    Kauntungan anjeun salaku anggota asosiasi panggedéna pikeun tukang kuku sareng panangan tangan.

    Klasifikasi

    Klasifikasi salons kuku

    Sertipikat tiil

    Persiapan pikeun kualifikasi

    Paspor kuku Éropa

    Lulusan ka pas paku di dunya

    Tinju dunya

    Anggota Asosiasi Kuku Dunya gaduh hak
    pikeun ilubiung dina Kejuaraan Dunya tanpa biaya pendaptaran.

    Juri pelatihan

    Jurors dilatih dina tingkat nu pangluhurna, dumasar kana kriteria internasional sareng babandingan emas

    Blacklist

    Buktina perusahaan sareng lembaga anu teu sopan, prakték, sarap, penipuan sareng pelanggaran UWG

    advokasi

    Perwakilan anu langkung minat sareng dewan penasihat

    Seminar & bengkel

    Saran kana sadaya patarosan dina kontéks seminar sareng bengkel khusus

    Hubungan anu dikualkeun

    Ahli sareng mumpuni staf anu bakal ngurus masalah anjeun

    Persiapan pikeun persaingan

    Para pesaing dilatih dina tingkat nu pangluhurna, dumasar kana kriteria internasional sareng babandingan emas

    Jawara

    Pesaing terus-terusan dilaporkeun ngeunaan kompetisi nasional jeung internasional di sakumna dunya

    inpormasi

    Kiriman sareng inpormasi rutin ngeunaan daptar rangking TOP 25 of World

    Bobotoh tina pesaing

    Peserta anu berkelayakan disponsoran dina sababaraha kompetisi Piala Nailpro Kompetisi sapertos Sacramento, ISSE Long Beach, IBS Las Vegas sareng Premiere Orlando

    Presentasi promosi

    Ngaronjatkeun salon ku ngagolongkeun sareng ngahargaan kualitas pikeun WNA

    Bantuan sareng ngamimitian-up

    Tim anu mumpuni pisan aya dina pembuangan anjeun pikeun sadaya patarosan

    Kerja henteu Suksés

    Kalayan WNA salaku dukungan pikeun desainer kuku anu nguntungkeun.

    1. Nginpokeun

    2. ngalaksanakeun

    3. Manfaat

    Kami terang kumaha pikeun dirina!

    kakuatan
    100%
    kualitas
    100%
    Pangalaman
    100%
    konsultasi
    100%
    erfolg
    100%

    Ngadaptarkeun sareng ngagunakeun kaunggulan!

    Présidén Ina Maria Schmid

    CEO KoR Dipl.-BW Ina Maria Schmid MBA
    Sayogi sayogi pikeun pribadi.
    Pertanyaan anjeun bakal resep dijawab dina tulisan atanapi ku telepon.

    WNA - Asosiasi Kuku Dunya
    Brauhausgasse 18
    A-9500 Parahu
    Tel: +43 (0) 42 54/25 7 33
    e-mail: info@world-nail-association.com

    Sambungkeun urang!

    Alamat kami

    ENA - Asosiasi Kuku Éropa
    Landesstrasse Lakeside 42
    A-9580 Drobolach

    Kami phonenumber

    Hubungan telepon urang:
    Tel: +43 (0) 4254 25 7 33

    Email kami

    Alamat email kami:
    office@world-nail-champoyong.com